Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2017

Αξιότιμε Πελάτη,

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής, πάντα με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας και στο επενδυτικό κοινό, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, MERIT-ΜΙΔΑΣ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνεται ένα ενισχυμένο εταιρικό σχήμα σε οικονομικό, επιχειρηματικό και διοικητικό επίπεδο, που θα εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες, τους εργαζόμενους και τους μετόχους των τριών Εταιριών.

Η νέα Εταιρία που προέκυψε από τη συγχώνευση, θα φέρει πλέον την επωνυμία, το λογότυπο και τα σήματα της «MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.». H έδρα της θα βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 5, Αθήνα, Τ.Κ. 10559. Το τηλέφωνο επικοινωνίας θα είναι το 214-1008800, η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και του διαδικτυακού τόπου www.merit.gr. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα παραμένουν σε ισχύ και τα υφιστάμενα τηλέφωνα και email επικοινωνίας και των τριών Εταιριών. Ο κωδικός Χειριστή στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων θα είναι ο 180.

Όλα τα ανωτέρω θα τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. Η μεταξύ μας υφιστάμενη συμβατική σχέση καθώς και οι οικονομικοί όροι που τη διέπουν, δεν τροποποιούνται λόγω της συγχώνευσης, αλλά θα μεταβιβαστούν στο νέο σχήμα με τους ίδιους όρους. Σας επισημαίνουμε ακόμη ότι όλο το προσωπικό μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετεί όπως και πριν.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στις Εταιρίες μας και στα πρόσωπά μας όλα αυτά τα χρόνια και να σας διαβεβαιώσουμε, ως μέλη της Διοίκησης και μέτοχοι του νέου σχήματος «MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.» ότι θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε για την παροχή σε εσάς επενδυτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Πάντα στη διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,

MERIT Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Κύλιση στην Αρχή
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.
Πληροφορίες Ok Δε συμφωνώ