Συναλλαγές σε Μετοχές 

Το συγκεκριμένο τμήμα είναι υπεύθυνο για την διαπραγμάτευση των μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το προσωπικό της εταιρίας που ασχολείται με τη λήψη, διαβίβαση και εκτέλεση εντολών, ενεργεί με διακριτικότητα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών όσο δυνατόν καλύτερα.
Οι εντολές πελατών, για συναλλαγές στο ΧΑ μπορούν να δοθούν 10:15 με 17:20. Απευθείας επικοινωνία με τα στελέχη του τμήματος συναλλαγών μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 214-100-8801.


Συναλλαγές σε Παράγωγα

Η Merit X.A.E.Π.E.Y. είναι Διαπραγματευτής στην Αγορά Παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών και άμεσο εκκαθαριστικό μέλος στην ΕΤ.ΕΚ. Το Τμήμα Διαπραγμάτευσης επί Παραγώγων δραστηριοποιείται στις αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης (futures) και δικαιωμάτων προαίρεσης (options), σε χρηματιστηριακούς δείκτες και σε εισηγμένες μετοχές, τόσο για λογαριασμό πελατών της εταιρίας, όσο και για ίδιο λογαριασμό. Έτσι, η Merit X.A.E.Π.E.Y. διευρύνει το φάσμα των επενδυτικών επιλογών που παρέχει στους πελάτες της και γενικότερα συμβάλλει στην εξοικείωση των πελατών της με όλα τα χρηματοπιστωτικά εργαλεία, που διαπραγματεύονται στην αγορά παραγώγων του Χρηματιστηρίου Αθηνών τόσο για αντιστάθμιση κινδύνου (hedging) όσο και για κερδοσκοπία (speculation).

 

Πληροφορίες για τα Βασικά Έγγραφα Πληροφοριών των Παραγώγων (KIIDS –PRIIPS) θα βρείτε εδώ

Οι εντολές πελατών, για συναλλαγές σε παράγωγα μπορούν να δοθούν 10:10 με 17:20. Απευθείας επικοινωνία με τα στελέχη του τμήματος παραγώγων μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 214-100-8802.

Κύλιση στην Αρχή
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.
Πληροφορίες Ok Δε συμφωνώ